Futbol

Tota l'actualitat del futbol internacional, a "Futbolint"

Dilluns, a les 21.00, torna el repàs del millor futbol internacional del cap de setmana amb "Futbolint", amb Agustí Alavés i Jordi Sunyer

Actualitzat

L'objectiu del "Futbolint", igual que la temporada passada ho feia "Hat-trick total", serà el de repassar la jornada del futbol internacional del cap de setmana des d'un altre punt de vista, amb anàlisi i debat, amb especialistes convidats a plató, amb vídeos històrics, jocs... i també recuperant totes aquelles imatges que encara no s'hagin vist en les finestres que tindrà el futbol internacional a l'"Esport Club".

Amb "Futbolint", Esport3 recupera el nom del programa que havien fet anys enrere Joan Valls i Pere Ger, que va ser una referència per a tots els seguidors del futbol internacional.

Agustí Alavés i Jordi Sunyer seran els presentadors de l'espai que comptarà, entre d'altres col·laboradors, amb els especialistes en futbol internacional Ilie Oleart, Toni Padilla i Raúl Fuentes.

Els espectadors podran comentar el programa a Twitter a través de l'etiqueta #FutbolintE3. I seguir tot el que hi passa a través del compte twitter.com/FutbolintE3

 

 

Anar al contingut