Fernando Alonso no va poder rodar ni una volta al GP d'Àustria (REUTERS)
Fórmula 1

Tot segueix igual, en els tests d'Àustria: Mercedes a dalt i McLaren a baix

Majoria de pilots provadors i pluja, molta pluja. Aquest és el resum de la jornada de tests que s'ha fet al Circuit de Spielberg.

Actualitzat

Primera jornada dels darrers tests de Fórmula 1 de la temporada al Red Bull Ring d'Àustria. En un dia en què han rodat pocs pilots titulars, només Max Verstappen i Romain Grosjean, tot el protagonisme se l'ha endut la pluja, que ha forçat a aturar l'activitat unes hores.

El millor temps només el podia fer Mercedes, pilotat aquest cop pel provador Pascal Wehrlein, mentre que les millores a McLaren no acaben de donar resultats. El campió de la GP2, Stoffel Vandoorne, només ha pogut fer el penúltim lloc; darrere seu només hi ha quedat Susie Wolff amb el seu Williams.

Demà serà el torn de Fernando Alonso, que espera estrenar, aquest cop sí, el paquet de millores aerodinàmiques i al motor, després que diumenge no va poder completar ni una volta després de l'accident amb el Ferrari de Kimi Räikkönen. Al costat de l'asturià sortiran més primers pilots, com Nico Rosberg, Daniel Ricciardo, Valtteri Bottas o Felipe Nasr.

Absència destacada de l'escuderia Marussia Manor, que per falta de pressupost i com que no té millores per provar, ha decidit fer les maletes. La pròxima cursa, a Silverstone el 5 de juliol.

  1. Pascal Wehrlein (Mercedes) - 1:11.005
  2. Esteban Ocon (Force India-Mercedes) - 1:11.192
  3. Max Verstappen (Toro Rosso-Renault) - 1:11.328
  4. Antonio Fuoco (Ferrari) - 1:11.331
  5. Romain Grosjean (Lotus-Mercedes) - 1:11.691
  6. Pierre Gasly (Red Bull-Renault) - 1:11.757
  7. Raffaele Marciello (Sauber-Ferrari) - 1:11.826
  8. Stoffel Vandoorne (McLaren-Honda) -  1:12.530
  9. Susie Wolff (Williams-Mercedes) - 1:13.248

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut