Fernando Alonso al Circuit de Catalunya, en la cursa de la passada temporada.
Fernando Alonso al Circuit de Catalunya, en la cursa de la passada temporada.
Fórmula 1

Tot el que passarà al Circuit de Catalunya, a TV3 i Esport3

Els preparatius per deixar-ho tot a punt per a la cursa de diumenge es fan amb celeritat al circuit de Catalunya, i TV3 i el canal Esport3 n'informaran àmpliament. Aquest 57è Gran Premi d'Espanya serà la cinquena prova de la temporada i la primera que es disputarà en un circuit europeu i amb totes les escuderies carregades de novetats.

Actualitzat
Els preparatius per deixar-ho tot a punt per a la cursa de diumenge es fan amb celeritat al Circuit de Catalunya, i TV3 i el canal Esport3 n'informaran àmpliament. Aquest 57è Gran Premi d'Espanya serà la cinquena prova de la temporada i la primera que es disputarà en un circuit europeu i amb totes les escuderies carregades de novetats.

Les transmissions començaran divendres, amb l'emissió pel canal Esport3, de les dues primeres sessions dels entrenaments lliures: la primera, a partir de les 09.55, i la segona, a partir de les 13.55. Dissabte, les transmissions es faran ja per TV3, amb l'emissió de la tercera sessió dels entrenaments lliures, a partir de les 10.55, i dels entrenaments oficials, que marcaran l'ordre de sortida en la graella de la cursa, a partir de les 13.30. I diumenge, TV3 dedicarà quatre hores de programació al Gran Premi: a partir de les 12.00, s'emetrà el programa "La Fórmula", amb dues hores de durada i reportatges i entrevistes a "boxs"; i a partir de les 14.00, la cursa, que tindrà un epíleg amb les declaracions dels principals protagonistes.

A més de la transmissió per les cadenes, totes aquestes proves podran ser seguides per internet a través de la web www.esport3.cat.

L'equip de TV3 que transmetrà aquest Gran Premi d'Espanya des del circuit de Catalunya estarà format per Josep Lluís Merlos, Laia Ferré, Francesc Latorre i Francesc Rosés, amb els comentaris tècnics de Joan Villadelprat.

Finalment, cal remarcar que TV3 i el canal Esport3 mantenen aquesta  temporada de la Fórmula 1 la seva presència a les xarxes amb pàgina web i amb un "hastag" per fomentar la interacció amb els espectadors.

A les ja habituals transmissions simultànies de les proves a través de www.esport3.cat, (<http:www.esport3.cat>), s'afegeix la pàgina web, que va a càrrec de Francesc Rosés, on s'ofereix tota la informació de què disposa l'equip de Motor del Departament d'Esports de TV3. Entre aquesta informació, hi tenen cabuda tot el material de vídeo que produeix l'equip de professionals, les entrevistes senceres amb els pilots, la secció tècnica del box de Villadelprat, etc.

Aquest servei de pàgina web i el "hastag" Esport3 reforça, també a les xarxes, el liderat que TV3 manté en la Fórmula 1 i que mostra la pujança i l'interès que sempre han tingut a Catalunya els esports del món del motor. Els resultats, les classificacions i els vídeos també es poden consultar en aquesta pàgina. A més, els aficionats poden donar la seva opinió sobre les curses a través de Twitter i l'etiqueta #esport3. Aquest servei ha estat un èxit en temporades  passades i l'objectiu és potenciar encara més la interacció amb els espectadors que segueixin la cursa per televisió, amb converses directes amb l'equip de periodistes de TV3, després de les curses.

Cada setmana, un dels membres de l'equip respondrà els dubtes i preguntes que els aficionats podran fer a través d'un xat. I també, un any més, els seguidors de la Fórmula 1 podran participar en una porra que donarà premis interessants després de cada prova, com ara un cotxe slot per als tres primers, i un de molt especial per als 10 primers de la general a final de temporada. Aquests tindran una invitació doble per enfrontar-se al circuit de kàrting del Parcmotor de Castellolí, a l'equip de transmissions de TV3.

www.tv3.cat
www.esport3.cat
Anar al contingut