DeMar DeRozan, 34 punts, ha estat clau en el triomf dels Raptors (Reuters)
Bàsquet

Toronto Raptors i Atlanta Hawks se situen a un triomf de la classificació

Han superat respectivament els Indiana Pacers i els Boston Celtics per posar el 3-2 en el marcador global de l'eliminatòria

Actualitzat

Els Toronto Raptors i els Atlanta Hawks se situen a un sol triomf de la classificació per a les semifinals de la conferència Est després d'obtenir el tercer triomf de la seva sèrie davant els Indiana Pacers i els Boston Celtics, respectivament.  

En el cas dels Hawks, el triomf d'aquesta nit (102-99) ha estat molt meritori, ja que ha arribat després de remuntar 13 punts de desavantatge a l'últim quart. DeMar DeRozan, autor de 34 punts i del triple que ha posat per primera vegada al davant els locals (95-92) a l'últim quart, ha estat l'heroi incontestable de la franquícia canadenca, que fins ara només ha superat una vegada la primera ronda dels "play-offs", l'any 2001. Però el màxim anotador del matx ha estat Paul George, autor de 39 punts, a més de 8 rebots i 8 assistències. Un partidàs que no li ha servit de res als Pacers. Divendres, a Indiana, els Raptors tindran el primer "match ball".

També els Atlanta Hawks tenen dues oportunitats de classificació després d'haver batut per tercera vegada en aquesta sèrie els Boston Celtics (110-83). Isaiah Thomas, decisiu en els triomfs dels Celtics, ha tingut una nit desafortunada. Ha anotat només 7 punts i ha marxat abans d'hora per molèsties en un turmell. De la seva recuperació depenen en gran part les opcions dels bostonians en aquesta sèrie. Per part dels Hawks, amb una anotació molt repartida, ha destacat l'aportació de Ken Bazemore (16 punts), que ha anotat tres triples consecutius i ha canviat la dinàmica d'un partit que fins aleshores dominaven els Celtics.  

Així van les eliminatòries:
Conferència Oest:
Golden State Warriors-Houston Rockets, 3-1
Oklahoma City Thunder-Dallas Mavericks, 4-1. Oklahoma City Thunder, classificat
San Antonio Spurs-Memphis Grizzlies, 4-0. San Antonio Spurs, classificat
Los Angeles Clippers-Portland Trail Blazers, 2-2

Conferència Est:
Toronto Raptors-Indiana Pacers, 3-2
Cleveland Cavaliers-Detroit Pistons, 4-0. Cleveland, classificat.
Miami Heat-Charlotte Hornets, 2-2
Atlanta Hawks-Boston Celtics, 3-2

Anar al contingut