Aquest és el monoplaça de Toro Rosso per a la temporada 2013
Fórmula 1

Toro Rosso presenta el nou STR8 i confia en el creixement com a pilots de Ricciardo i Vergne

El Circuit de Jerez ha acollit la presentació del nou monoplaça de Toro Rosso, el STR8, amb el qual l'escuderia té com a objectiu quedar sisena en la classificació de constructors del pròxim Mundial de Fórmula 1. A la presentació ha assistit el director esportiu de l'escuderia, l'austríac Franz Tost, acompanyat dels dos pilots oficials, l'australià Daniel Ricciardo i el francès Jean-Éric Vergne.

Actualitzat
El circuit de Jerez ha acollit la presentació del nou monoplaça de Toro Rosso, el STR8, amb el qual l'escuderia té com a objectiu quedar sisena en la classificació de constructors del pròxim Mundial de Fórmula 1. A la presentació ha assistit el director esportiu de l'escuderia, l'austríac Franz Tost, acompanyat dels dos pilots oficials, l'australià Daniel Ricciardo i el francès Jean-Éric Vergne.

El director esportiu de Toro Rosso ha afegit que "l'equip ha treballat a un alt nivell" per intentar respondre a les "expectatives d'aquest any". Sobre els seus pilots, ha indicat que "tots dos van fer un treball realment bo l'any passat", de manera que està "convençut" que "si se'ls subministra un bon cotxe" podran aconseguir els resultats desitjats.

El nou Toro Rosso és una evolució del STR7 de la passada temporada i, en aquest sentit, el director de l'equip ha destacat el treball de James Key i Luca Furbatto al monoplaça.Tots dos pilots participaran en els entrenaments oficials que desenvoluparan en el traçat andalús fins a divendres les onze escuderies participants en el pròxim Mundial.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut