Brendon Hartley (@brendonhartley)
Brendon Hartley (@brendonhartley)
Fórmula 1

Toro Rosso ha canviat els dos pilots per al Gran Premi dels EUA amb la substitució de Pierre Gasly per Brendon Hartley

Daniil Kvyat i Brendon Hartley ocuparan els llocs de Carlos Sainz i Pierre Gasly

Actualitzat

El pilot de Nova Zelanda Brendon Hartley debutarà en un Gran Premi de Fórmula 1 al Gran Premi dels Estats Units, del 20 al 22 d'octubre. Ho farà a l'escuderia Toro Rosso, en substitució del francès Pierre Gasly, que aquell mateix cap de setmana participarà a Suzuka a l'última prova de la Super Fórmula del Japó.

L'escuderia presentarà una parella de pilots totalment renovada respecte al Gran Premi anterior, precisament al Japó. Els dos Toro Rosso van ser pilotats pel madrileny Carlos Sainz, que als Estats Units s'incorporarà a Renault, i Gasly. A Austin els dos pilots seran Hartley i el rus Daniil Kvyat, que torna a la mateixa escuderia que li va treure el volant al setembre.

Hartley va ser pilot de proves de Toro Rosso l'any 2009. Va deixar l'equip i va passar per la Fórmula Renault 3.5, les GP2 Series i el Mundial de Resistència (WEC), categoria on ha competit les últimes tres temporades, que lidera en l'actualitat i on es va proclamar campió juntament amb l'australià Mark Webber i l'alemany Timo Bernhard l'any 2015.

Aquest divendres també s'han fet públiques les primeres fotografies de Carlos Sainz amb els colors de Renault.


 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut