Esports

Torna el "Zona zàping"

El "Zona zàping" torna de vacances carregat d'imatges espectaculars. Entre altres coses, repassarem el millor de la victòria del Barça contra el València i com viuen des de Madrid això d'estar a 5 punts del Barça. I no ens oblidarem de la tristesa de Cristiano Ronaldo. Aquest divendres, a partir de les 21.50, a TV3.

Actualitzat
El "Zona zàping" torna de vacances carregat d'imatges espectaculars. Repassarem el millor de la victòria del Barça contra el València i com viuen des de Madrid això d'estar a 5 punts del Barça.

Reviurem l'"incendi" que ha creat Cristiano Ronaldo al Reial Madrid afirmant que se sent "trist". Farem un ampli seguiment de com han reaccionat a la notícia totes les cadenes de televisió. Estrenarem una cançó expressament dedicada a la "tristesa" de CR7 i en recuperarem una altra que circula per la xarxa.

Aquesta setmana d'inici del nou "Esport club" al canal Esport3 en farem una bona repassada. Noves seccions i situacions hilarants a dojo.

A falta de pocs dies perquè acabin els Jocs Paralímpics us ensenyarem les jugades més increïbles, exemple de superació per a tots.

Torna la secció "Zona web" amb les millors imatges enregistrades pels teleespectadors aquest estiu.

Tot això i més, al primer "Zona zàping" de la temporada! Aquest divendres, a partir de les 21.50, a TV3.
Anar al contingut