Jorge Jesús i Julen Lopetegui no es van tirar floretes precisament després del partit (Reuters)
Futbol

Topada entre Lopetegui i Jorge Jesús, que gairebé arriben a les mans després del "clàssic" portuguès

L'entrenador del Benfica, Jorge Jesús, i el tècnic del Porto, Julen Lopetegui, van acabar "enganxats" al terreny de joc al final del "clàssic" de Portugal, que va acabar 0-0 i que pot haver decidit el campionat

Xavi VegasActualitzat

Tot just havia acabat el "clàssic" portuguès entre el Benfica i el Porto (0-0) quan el tècnic local, Jorge Jesús, i Julen Lopetegui, entrenador del Porto, van tenir una agra discussió. El que semblava que havia de ser la salutació protocol·lària després del partit es va convertir en una lletja discussió on fins i tot el portuguès va fer gest d'aixecar la mà, però ràpidament va ser separat pels seus col·laboradors. La tensió en el partit era palpable i l'escena no va resultar massa edificant. El Benfica és líder de la Lliga, amb tres punts d'avantatge sobre el Porto a falta de quatre jornades, però a més té guanyat el 'goal average' particular.

Minuts abans que l'àrbitre indiqués el camí dels vestidors, es va veure a Lopetegui dirigir-se a la banqueta tècnica del Benfica per queixar-se de les pèrdues de temps. Ja en roda de premsa, l'entrenador dels 'dragoes' es va limitar a negar-se a respondre preguntes sobre aquest tema, mentre que el tècnic benfiquista va considerar "normal" el que va passar. "Només qui no va jugar a futbol no ho entén. És l'adrenalina d'un partit", va explicar.  

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut