Barça

Toni Freixa, portaveu del Barça: "Una agressió no pot quedar mai impune"

Toni Freixa, secretari i portaveu del Barcelona, es va mostrar contrariat per l'anul·lació de la sanció de l'entrenador del Reial Madrid, José Mourinho, i va declarar que "una agressió no pot quedar impune".

Actualitzat
Toni Freixa, secretari i portaveu del Barcelona, es va mostrar contrariat per l'anul·lació de la sanció de l'entrenador del Reial Madrid, José Mourinho, i va declarar que "una agressió no pot quedar impune".

Mal exemple

La Federació Espanyola de Futbol ha decidit prendre una mesura de gràcia que afecta el tècnic blanc i Tito Vilanova, primer entrenador del conjunt blaugrana, que van ser suspesos amb dos i un partit, respectivament, després dels incidents de la passada Supercopa d'Europa. "Aquesta mesura de gràcia no converteix en innocent l'agressor, sinó que en tot cas li concedeix la consciència que pugui continuar agredint impunement. Entenem que és un mal exemple del futbol espanyol que una agressió com la que hi va haver quedi sense càstig", va dir Freixa recordant l'acte de Mourinho, que va ficar el dit a l'ull de Vilanova al Camp Nou.

Rosell va intercedir davant Villar

Freixa va informar que el president del Barça, Sandro Rosell, va mostrar la seva disconformitat amb aquestes mesures durant la reunió que va mantenir aquest dilluns la junta directiva de la federació espanyola. "En primer lloc, vam tenir un contacte telefònic amb la federació i els vam manifestar el nostre punt de vista. Però sobretot, a la junta, el president va manifestar el seu desacord amb aquesta mesura i fins i tot va suggerir que s'adoptés respecte d'aquelles sancions que s'hagin produït en actes que haguessin ocorregut en situacions del joc. Entenem que una agressió mai pot quedar impune", va comentar.

Hi haurà reacció del Barça?

En el balanç de final de temporada, Sandro Rosell va avisar la RFEF que el Barça no acceptaria una hipotètica amnistia a Mourinho. Villar no ha fet excepcions amb el tècnic portuguès i l'ha perdonat.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut