Toni Freixa votant a les eleccions a la presidència del Barça (EFE)
Toni Freixa votant a les eleccions a la presidència del Barça (EFE)
Barça

Toni Freixa envia a Josep Maria Bartomeu la documentació del seu patrocinador per a la samarreta del primer equip

Durant la campanya electoral, Freixa, Laporta i Benedito van afirmar que tenien patrocinadors alternatius a Qatar per a la samarreta del primer equip, i aquest divendres Freixa ha passat els detalls de la seva proposta al president Bartomeu

Actualitzat

Toni Freixa, un dels quatre candidats a la presidència del FC Barcelona en les últimes eleccions del club, ha enviat al guanyador dels comicis, Josep Maria Bartomeu, tota la documentació de treball de la seva candidatura sobre un nou patrocinador per a la samarreta del primer equip.

L'empresa Tasweek Real Estate Development and Marketing estaria disposada a patrocinar la samarreta blaugrana les tres pròximes temporades, abonant 60 milions per cadascuna. Freixa ha enviat al president del Barça la carta d'intencions que van rebre d'aquesta empresa d'Abu Dhabi per substituir el patrocini de Qatar.

El tema del patrocini de la samarreta del primer equip va ser un dels temes centrals de la campanya electoral, amb Bartomeu defensant-se dels atacs del mateix Freixa, Agustí Benedito i Joan Laporta. Els tres candidats derrotats van afirmar que tenien espònsors alternatius. En el tram final de la campanya el guanyador i actual president va dir que el seu equip també estava negociant amb un nou patrocinador, l'empresa tecnològica asiàtica Rakuten, amb què també havia contactat la candidatura de Laporta.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut