Elias dedica la victòria als dos companys accidentats (Instagram Toni Elias)
Motor

Toni Elias es proclama campió de MotoAmerica 2017

El pilot manresà ha guanyat la cursa disputada a Nova Jersey i ha dedicat el triomf als desapareguts en accident Bernat Martínez i Dani Rivas

Actualitzat

El pilot manresà Toni Elias s'ha proclamat campió de MotoAmerica. El català s'ha imposat a la cursa de Nova Jersey i ha aconseguit la corona de forma automàtica. Elias, que ha penjat una foto en el seu perfil d'Instagram, ha volgut dedicar la victòria als companys Bernat Martínez i Dani Rivas, desapareguts l'any 2015 a causa d'un accident a Laguna Seca durant una prova de MotoAmerica.

Al pilot manresà li valia amb quedar per davant del seu company d'equip per ser campió de MotoAmerica 2017 en la categoria de Superbike, però Roger Lee Hayden no li ha posat les coses fàcils a Nova Jersey. A la cursa, prevista amb 23 voltes, Josh Hayes ha marcat la pauta en els instants inicials, amb Elías i Hayden enganxats a la seva roda. Elias ha atacat a falta de 16 voltes situant-se líder de la cursa, i Hayden, el germà de Nicky, ha superat Hayes mantenint un duel amb Elias fins a l'última volta, on el manresà l'ha acabat superant. 

Anar al contingut