Toni Bou ha tancat el Mundial a l'aire lliure amb una nova victòria (@trialteamhrc)
Trial

Toni Bou tanca el Mundial de trial a l'aire lliure amb una victòria a Itàlia

El pilot del Repsol Honda Team ha aconseguit la victòria en l'última cursa de la temporada del Campionat del Món FIM de TrialGP que ha tingut lloc a Itàlia. Jaume Busto ha acabat tercer del Mundial

Actualitzat

La pluja d'aquest matí ha complicat el pas per unes zones exigents, però no han semblat molt difícils per a Toni Bou, que novament ha marcat les diferències sobre els seus rivals quan es tracta d'evidenciar la seva tècnica. El pilot del Repsol Honda Team s'ha imposat al final del recorregut amb 18 punts de penalització, pels 27 del segon classificat, Adam Raga. És la vuitena victòria de Bou aquesta temporada sobre 10 possibles i la 97 de la seva carrera mundialista.

Jaume Busto ha confirmat la seva tercera posició final al Campionat del Món FIM TrialGP amb un altre excel·lent resultat: tercer avui en un terreny gens fàcil. Tot i això, el basc ha trobat un bon ritme amb el que ha pogut col·locar-se en la pugna pel pòdium. Busto ha sumat sis podis en el seu tercer any en la màxima categoria.

L'inici de Takahisa Fujinami no ha estat el millor, penalitzant la màxima puntuació en les set primeres zones, però, després, el japonès del Repsol Honda Team ha aconseguit recuperar-se per pujar posicions en la classificació del dia. La segona volta al recorregut ha anat una mica millor i ha conclòs desè. 'Fujigas' ha finalitzat cinquè en el campionat, amb la qual cosa certifica la vintena temporada entre els cinc millors del Mundial de Trial outdoor.
 

 


 

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut