Trial indoor

Toni Bou s'imposa al Trial Indoor de Barcelona i en suma set de consecutius a la ciutat

Bou ha estat l'únic capaç de superar la totalitat de les zones en la final. El podi l'han completat Adam Raga i Albert Cabestany

Actualitzat

Toni Bou s'ha imposat en el Trial Indoor de Barcelona, que s'ha disputat aquest diumenge al Palau Sant Jordi.

El circuit de la prova d'aquest any al Palau ha destacat per ser un recorregut molt tècnic, i amb molts elements que han creat moltíssimes dificultats als pilots participants, fins al punt que Bou ha estat l'únic capaç de superar la totalitat de les zones en la final. Un error d'Adam Raga al primer obstacle ha condemnat les aspiracions del pilot d'Ulldecona.

El triomf de Toni Bou és el setè consecutiu del pilot de Montesa a Barcelona, una fita mai aconseguida fins avui. Toni Bou amplia l'avantatge al capdavant de la general. Adam Raga, que va guanyar l'anterior prova, ha quedat segon classificat a la prova d'avui. El tercer, un altre català, Albert Cabestany.

L'enduro també és protagonista

El Palau Sant Jordi també ha estat l'escenari de l'Enduro de Barcelona. A la prova reina, la final de la categoria elit, la victòria ha estat per al polonès Taddy Bazusiak, que ha superat el seu rival Mathias Bellino a dues voltes del final.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut