Toni Bou, en una imatge d'arxiu (@tonibou_oficial)
Trial

Toni Bou s'imposa a Marsella i és a un pas de revalidar el títol mundial de trial indoor per onzena vegada

El pilot de Piera s'ha adjudicat el triomf i només la segona posició final d'Adam Raga ha evitat que es proclamés campió del món a falta de l'última prova que es disputarà divendres que ve a Niça

Actualitzat

Toni Bou ha sumat una nova victòria al Trial Indoor de Marsella, la tercera prova puntuable del campionat, i és més a prop de revalidar el títol mundial de l'especialitat per onzena vegada. El pilot de Piera s'ha adjudicat el triomf i només la segona posició final d'Adam Raga ha evitat que es proclamés campió del món.

Bou, que ja s'havia imposat amb anterioritat a les proves disputades a Barcelona i Wiener Neustatd, ha tornat a imposar el seu domini a la cita marsellesa. El pilot de Montesa-Honda ha sumat 8 punts de penalitzció, només un menys que Raga, mentre que el podi final l'ha completat un altre català, Albert Cabestany.

A falta de l'última prova, Bou lidera la classificació amb 60 punts, seguit per Raga, que en suma 45, i ho té tot de cara per proclamar-se campió del món divendres que ve a Niça. El pilot de Piera en tindria prou d'acabar cinquè per assegurar-se un nou títol mundial.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut