Toni Bou celebra la primera posició a Bèlgica i el lideratge del mundial (@trialteamhrc)
Motor

Toni Bou s'imposa a Bèlgica i referma el seu lideratge al mundial

Amb aquesta, el pilot català suma la seva vuitena victòria de la temporada, de les onze proves disputades. Bou augmenta a 23 la diferència de punts amb Raga, segon classificat.

Actualitzat

El pilot de Repsol Honda Toni Bou s'ha embutxacat la seva vuitena victòria de la temporada al Gran Premi de Bèlgica, disputat a Comblain-au-Pont. Amb aquest nou triomf, el català referma el liderat a la general del Mundial i augmenta a 23 la diferència de punts amb Adam Raga. 

Bou ha anat de més a menys a Bèlgica. El pilot de Repsol ha caigut a la meitat de la primera volta i ha continuat la cursa amb dolors a l'espatlla. Tot i això Bou ha pogut remuntar fins a guanyar amb deu punts d'avantatge el seu rival, el també català Adam Raga. "He pogut decantar la cursa al meu favor al final de la segona volta i en l'últim gir, però el pilotatge no ha estat bo. Estic molt content pel resultat però preparar-se per al proper cap de setmana, treballant l'esquena per arribar bé a Anglaterra ", ha explicat Bou després de la cursa. 

El pilot de Sherco Albert Cabestany ha tancat el podi per davant del seu compatriota Jeroni Fajardo i del japonès Takahisa Fujinami. El Mundial de trial continuarà el proper cap de setmana amb la disputa del Gran Premi de la Gran Bretanya a la localitat anglesa de Tong.
 

La classificació del mundial: 

1. Toni Bou               209

2. Adam Raga           186

3. Takahisa Fujinami  147

4. Jaime Busto          129

5. Albert Cabestany   127

Anar al contingut