Toni Bou en una espectacular imatge del Trial del Japó (Repsol Honda Team)
Trial

Toni Bou signa la seva cinquena victòria i fa un pas més cap al seu novè títol nacional de trial

Toni Bou podria proclamar-se matemàticament campió en la pròxima prova del nacional

Actualitzat

Toni Bou (Montesa) ha fet un pas més cap al seu novè títol de campió d'Espanya de trial després d'aconseguir a Sant Corneli (Barcelona) la cinquena victòria consecutiva al Nacional. Bou ha guanyat amb 20 punts, cinc menys que Adam Raga (TRS) i sis de marge sobre Jorge Casales (Beta).

Després de la doble cita de Sant Corneli, Bou avantatja en 19 punts Adam Raga, segon de la general. La pròxima cita del Campionat d'Espanya de trial es disputarà a Sant Julià de Lòria (Andorra) el diumenge 15 de setembre. Toni Bou podria proclamar-se matemàticament campió si amplia un punt més la diferència actual sobre Raga.

"En general, ha estat un cap de setmana molt bo per a mi. Tot i que avui he fallat bastant, també perquè sortia davant i perquè hi havia diverses zones canviades, al final la cursa ha sortit bé i per això estic molt content", ha dit Bou en declaracions que difon el seu equip. "Crec que ha estat un cop a sobre de la taula del campionat. Tot ha estat molt positiu i ara només queda preparar bé la propera cursa del mundial, que serà en alçada, per arribar bé i després descansar una mica a l'agost per afrontar l'última part del campionat ", ha afegit.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut