Toni Bou, guanyador dels dos dies del Gran Premi de Suècia (Twitter)
Toni Bou, guanyador dels dos dies del Gran Premi de Suècia (Twitter)
Trial

Toni Bou manté el seu domini incontestable en el mundial de trial sense cedir cap triomf als seus rivals

El pilot de Piera és líder destacat del mundial de trial. Després de tres grans premis, Toni Bou ha sumat tots els punts possibles.

Actualitzat

Toni Bou (Montesa) segueix abonat al primer lloc en el Mundial de Trial. Després de tres grans premis, amb 6 dies de competició, el de Piera segueix sense baixar de lloc més alt del podi. A Suècia, escenari de la tercer Gran Premi d'aquesta temporada, Bou ha tornat a manar durant tot el cap de setmana.

Aquest dissabte el líder destacat del Mundial va mantenir el seu ple de victòries, al davant de Jeroni Fajardo (Beta), segon, i Takahisa Fujinami (Montesa), tercer. El segon de la classificació del Mundial, Adam Raga (Gas Gas), va fer una mala primera volta i va quedar fora del podi, cedint uns punts claus per aspirar a desbancar el seu rival.

Diumenge s'ha vist un podi íntegrament català. Raga s'ha recuperat del seu mal dia anterior per acabar segon, com sempre al darrere de Bou. El tercer del podi ha estat Albert Cabestany (Sherco). En la classificació del Mundial, el pilot de l'escuderia Montesa suma 120 punts, 28 més que Raga i 34 més que Fajardo.

Anar al contingut