Bou, Fujinami i Raga, el podi de la primera jornada del GP de França
Motor

Toni Bou i Takahisa Fujinami fan doblet per l'equip Repsol Honda en la primera jornada del GP de França

Amb aquesta victòria en la primera jornada del Gran Premi de França, Bou suma la sisena victòria consecutiva i la setena de la temporada

Actualitzat

L'actual campió del món de trial, Toni Bou, i el pilot japonès Takahisa Fujinami han aconseguit fet doblet per a l'equip Repsol Honda en aconseguir les dues primeres posicions al podi després de la primera jornada del Gran Premi de França, disputat a Lourdes. 

Amb aquesta, Bou ha sumat la seva sisena victòria consecutiva i la setena de la temporada, que permet que el pilot ampliï a 22 punts el seu avantatge en el campionat del món, al davant d'Adam Raga. Fujinami ha aconseguit colar-se en la segona posició de la taula; aquesta és la primera vegada que el pilot japonès acaba en segona posició. 

"Ha estat un dia molt positiu. L'equip ha treballat molt dur durant aquesta setmana i se m'han encomanat aquestes increïbles ganes. Avui era molt fàcil fallar i que altres pilots se situessin enmig de la lluita per la victòria, però finalment ha sortit bé. Fujinami ha fet un bon trial i cal felicitar-lo per això", ha comentat Bou.

La pluja i el fang han convertit la de Lourdes en una prova complicada i la jornada ha finalitzat de forma precipitada després que el director del Gran Premi hagi considerat que la millor opció era aturar el trial a causa d'un accident. Aquest diumenge es disputarà la segona i última jornada del GP de França. 

Anar al contingut