Trial

Toni Bou guanya la segona jornada del Gran Premi de França i és el nou líder del Mundial de trial

Toni Bou s'ha col·locat al capdavant del Mundial de Trial després de vèncer en la segona jornada del Gran Premi de França. Després de guanyar en la primera jornada, Adam Raga només ha pogut ser cinquè aquest diumenge, i es sitúa en segon lloc del Mundial a sis punts de Toni Bou.

Actualitzat
El pilot de Montesa, que en la primera jornada d'aquesta primera cita del campionat va acabar segon, ha demostrat la seva categoria d'actual campió del món de l'especialitat. Un títol que ha conquerit en els últims cinc anys. El català ha guanyat la segona prova del Mundial amb només set punts de penalització. En segon lloc s'ha classificat Jeroni Fajardo i tercer Albert Cabestany. Adam Raga, amb Gas Gas, ha estat en aquest segon dia lluny dels millors amb un cinquè lloc per darrera del company d'equip de Bou, el japonès Fujinami. Aquests resultats donen a Montesa el liderat del campionat de marques.

El Campionat del Món de Trial es traslladarà ara per primera vegada a la seva història a Austràlia, on els dies 26 i 27 de maig es disputaran la tercera i quarta proves puntuables.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut