Toni Bou, el més ràpid de dissabte al GP de la República Txeca (@trialteamhrc)
Trial

"Pole" de Toni Bou a la República Txeca que el situa a les portes de l'onzè títol mundial de trial outdoor

El pilot de Piera es podria embutxacar aquest diumenge l'onzè títol mundial

Actualitzat

Toni Bou ha estat el pilot més ràpid en la classificatòria per al GP de trial de la República Txeca. Amb aquesta "pole", Bou tindrà l'avantatge de sortir aquest diumenge en l'última posició al GP que es disputa a Sokolov, a prop de Karlovy Vary, i el pilot català es podria tornar a convertir en campió del món.

Toni Bou, que ha estat el segon pilot a atacar la zona de classificació, ha volat sobre les pedres del recorregut i ha deixat el crono en poc més de 25 segons. Demà diumenge, Bou pot certificar el seu onzè títol mundial controlant la cursa des del darrere. La pluja d'aquesta tarda deixarà el recorregut, d'uns set quilòmetres, més delicat que quan els pilots han vist les zones.

El seu company al Repsol Honda Team Jaume Busto ha cedit temps a l'inici de la zona i ha acabat en quart lloc, a menys de dos segons de Bou. Takahisa Fujinami s'ha classificat en desè lloc i diumenge haurà de lluitar per millorar, en el recorregut de quinze zones i dues voltes, per tenir opcions de lluitar pel tercer lloc del campionat, que actualment ocupa Busto.

Anar al contingut