Bou aconsegueix la seva victòria número 99 en el Mundial
Trial

Toni Bou aconsegueix a Andorra la victòria número 99 en el Mundial de Trial

El 23 vegades campió mundial (11 d'elles a l'aire lliure, totes elles consecutives) ha signat el seu triomf número 99, de manera que iguala el rècord del britànic Dougie Lampkin

Actualitzat

El pilot català Toni Bou (Montesa) ha aconseguit aquest diumenge la 99a victòria en el Mundial de Trial, on es referma en el liderat, en guanyar la quarta prova puntuable, disputada a la localitat andorrana de Sant Julià de Lòria.

Bou s'ha imposat a la cita andorrana amb 16 punts de penalització, només dos menys que el segon, el seu compatriota Albert Cabestany (Beta), i quatre menys que Jeroni Fajardo (Gas Gas). És el segon triomf del present curs després de l'aconseguit en la prova inaugural, a Camprodon.

El 23 vegades campió mundial (11 d'elles a l'aire lliure, totes elles consecutives) ha signat el seu triomf número 99, de manera que iguala el rècord del britànic Dougie Lampkin. El 24 de juny tindrà l'oportunitat d'arribar a les 100 si guanya el Gran Premi de Portugal, a Gouveia.

"La sensació és increïble perquè Andorra sempre és molt difícil per a mi i crec que avui he fet el meu millor pilotatge de l'any" (...) "He comès alguns petits errors en la primera volta, però finalment m'he assegurat la victòria en l'última secció"

Toni Bou es consolida en el liderat, amb 70 punts, set més que Jeroni Fajardo (Gas Gas) i nou de marge sobre Jaume Busto (Gas Gas), que va ser quart a Andorra. 

 



 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut