L'olotí es trobarà el francès Richard Gasquet a la tercera ronda. (Foto: Reuters).
Tenis

Tommy Robredo supera Benneteau (6-3, 6-7, 6-1 i 7-6) i es trobarà Gasquet a la tercera ronda d'Austràlia

Tommy Robredo s'ha classificat per a la tercera ronda de l'Open d'Austràlia després de guanyar per 6-3, 6-7. 6-1 i 7-6 el francès Julien Benneteau. L'olotí es trobara Richard Gasquet a la següent ronda, on també hi haurà David Ferrer i Djokovic.

Actualitzat

Tommy Robredo s'ha classificat per a la tercera ronda de l'Open d'Austràlia després de guanyar per 6-3, 6-, 6-1 i 7-6 el francès Julien Benneteau. L'olotí es trobarà Richard Gasquet a la següent ronda, on també s'han classificat David Ferrer i Djokovic.

 

L'olotí Tommy Robredo ha superat Julien Benneteau (6-3, 6-7, 6-1 i 7-6) en tres hores i trenta-dos minuts de joc i s'ha classificat per a la tercera ronda de l'Open d'Austràlia. A la següent ronda, Robredo es trobarà un altre francès, Richard Gasquet, que s'ha imposat a Davydenko per 7-6, 6-4 i 6-4. Robredo i Gasquet s'han enfrontat en quatre ocasions i s'han anotat dues victòries per a cadascun.

El serbi Novak Djokovic ha guanyat l'argentí Leonardo Mayer per 6-0, 6-4 i 6-4 en una hora i quaranta-cinc minuts. Djokovic no ha donat en cap moment opció a Mayer per classificar-se per a la tercera ronda. David Ferrer també s'ha classificat en aconseguir una victòria treballada en el partit davant del francès Adrian Mannarino (7-6, 5-7, 6-0 i 6-3) en tres hores. Tot i que l'alacantí ha començat amb mal peu, ha acabat remuntant i ha inclinat al seu favor el partit.

 

Anar al contingut