La primera victòria de la nova etapa a la Davis ha arribat de la mà de Robredo (EFE)
Tenis

Tommy Robredo i Pablo Andújar dominen la primera jornada de Copa Davis contra Rússia

El tenista olotí ha dominat el partit en tot moment davant del tenista rus Andrei Rublev i Andújar s'ha desfet de Karen Khachanov

Actualitzat

Debut amb doble victòria de la nova etapa d'Espanya a la Copa Davis. Després d'uns mesos carregats de polèmica, desautoritzacions i dimissions, la nova capitana, Conchita Martínez, ha convocat Tommy Robredo, Pablo Andújar, Marc López i David Marrero per al primer repte contra Rússia amb un objectiu molt clar a l'horitzó: tornar a pujar al màxim nivell de la Davis, al Grup Mundial.

Al primer partit, Tommy Robredo s'ha imposat a Andrei Rublev amb molta facilitat, tres sets (6-2, 6-3 i 6-3) i poc més de dues hores. L'olotí ha dominat l'enfrontament des del primer minut i és que al davant hi tenia una jove promesa del tenis rus, de només 17 anys, que s'ha deixat endur pels nervis, cosa que s'ha traduït amb una exhibició d'errades. Robredo s'ha limitat a aprofitar-les i el camí cap a la victòria se li ha aplanat sense haver de suar gaire.

Pablo Andújar, per la seva banda, ha passat per sobre d'un altre jove, Karen Khachanov, que amb 19 anys ha fet el que ha pogut per plantar-li cara. Igual que Robredo, Andújar només ha necessitat tres sets (6-3, 6-3 i 6-2) per tenir la victòria. La tàctica ha estat la mateixa: sortir a esperar les errades del contrari.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut