Futbol

Tomas Ujfalusi demana disculpes públicament a Leo Messi

Tot i l'evidència de les imatges, el jugador de l'Atlètic de Madrid, Tomas Ujfalusi insisteix que no volia fer falta a Leo Messi. El jugador "colchonero" ha demanat disculpes públicament al davanter blaugrana. Diumenge ho volia fer directament al vestidor del Barça, però va preferir esperar que es refredés l'ambient. "Ho assumeixo. Volia demanar disculpes públicament, perquè sincerament no va ser la meva intenció", ha dit el jugador.

Actualitzat
No devia tenir la consciència gaire tranquil·la quan, aquest dilluns, el defensa de l'Atlètic de Madrid ha demanat comparèixer davant dels mitjans de comunicació. Tomas Ujfalusi lamenta haver lesionat Messi, però nega que hi hagués mala intenció. Tot i això, reconeix que les imatges són esgarrifoses.

"Ho reconec. Volia demanar disculpes públicament, perquè sincerament no va ser la meva intenció. Volia disputar la pilota, la vaig tocar, també, i vaig tenir mala sort, baixant el peu i trepitjant el turmell de Messi. Ho assumeixo i espero que es recuperi aviat", ha explicat en roda de premsa després de l'entrenament a Majadahonda.

Diumnge es va intentar disculpar en persona, però al final ho ha fet aquest dilluns, via SMS des del telèfon mòbil del Kun Agüero. El defensa txec tem que a partir d'ara el titllin de carnisser. L'únic que pot fer és abaixar el cap i intentar girar full tan aviat com sigui possible. Ujfalusi també ha assegurat que ara que sap l'abast de la lesió està més tranquil.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut