Handbol

Tomàs Moral no es presentarà a la reelecció a la presidència de la Federació Catalana d'Handbol

En una carta oberta, Moral qualifica la decisió de deixar la presidència després de 12 anys de difícil i meditada i descarta presentar-se a la reelecció, perquè s'obri una nova etapa

Tomàs Moral no optarà a la reelecció

El president de la Federació Catalana d'Handbol, Tomàs Moral, ha comunicat que renuncia a presentar-se a la reelecció de cara a les pròximes eleccions a la presidència. En una carta oberta, Moral qualifica la decisió de deixar la presidència després de 12 anys de difícil i meditada, i que descarta presentar-se a la reelecció perquè s'obri una nova etapa.

"Us puc assegurar que ha estat una decisió difícil i dolorosa per a mi. Han estat 45 anys a l'handbol; 27 a la Federació i 12 com a president. La il·lusió i l'empenta, que conservo intactes, no han estat arguments prou definitius davant de la creença que és temps per a un nou lideratge per a l'handbol català i que és convenient deixar pas. Ara és moment de seguir gaudint de l'handbol, del 75è Aniversari de la FCH i de treballar per a la més que mai necessària unitat de l'handbol català", ha explicat.