Milos Raonic, en una imatge d'arxiu (EFE)
Milos Raonic, en una imatge d'arxiu (EFE)
Tenis

Tomás Berdych i Milos Raonic no participaran en els Jocs Olímpics de Rio per por del virus del Zika

Els tenistes han fet pública la seva renúncia a participar en els Jocs. No són els únics esportistes que hi han renunciat a causa del virus del Zika

Actualitzat

El canadenc Milos Raonic no participarà en els Jocs Olímpics de Rio, que comencen el 5 d'agost, per precaució davant del virus del Zika. El finalista de l'últim Grand Slam disputat, el torneig de Wimbledon, va fer pública la seva decisió en un comunicat publicat al seu compte de Facebook.

El tenista afirma que "després de deliberar-ho amb la família i entrenadors, prenc aquesta decisió per una diversitat de preocupacions de salut, entre les quals hi ha la incertesa al voltant del virus del Zika".

El número 7 del rànquing de l'ATP no és el primer esportista que decideix no participar en els Jocs de Rio per aquest virus. Entre els golfistes, aquestes renúncies han estat més nombroses, incloent-hi les del número 1 del món, l'australià Jason Day, el número 2, el nord-americà Dustin Johnson, el número 4, el nord-irlandès Rory McIlroy, i el número 8, el també australià Adam Scott.

Berdych també hi renuncia

El número 8 en el rànquing mundial, Tomás Berdych, també ha comunicat poques hores després de Raonic que no participarà en els Jocs, per la mateixa raó. El txec ha emès aquest missatge: "M'entristeix anunciar que no participaré en els Jocs Olímpics. És una decisió purament personal, però una de les principals raons per les quals l'he pres és el virus del Zika. He format fa poc una família, i limitar els riscos sanitaris per als meus s'ha convertit en una prioritat absoluta", ha explicat a les xarxes socials.

Berdych se suma, d'aquesta manera, a una llista de baixes per por del Zika en què ja apareixen, a més de Raonic, Dominic Thiem, John Isner, Nick Kyrgios, Bernard Tomic, Feliciano López i Kevin Anderson.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut