Norel anota pel CAI, en un partit on Tomás Bellas ha estat clau (@Basket_Zaragoza)

Tomás Bellas li complica la vida al FIATC Joventut i el CAI Saragossa s'emporta el partit (94-83)

Els de Salva Maldonado han topat al segon quart amb un espectacular Tomás Bellas que ha capgirat el partit. Un parcial de 20-1 ha estat clau per la victòria dels locals. Els verd-i-negres, tot i aguantar el pols fins al final, no han estat capaços de guanyar

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

FIATC Joventut i CAI Saragossa buscaven la victòria amb diferents objectius: la Penya, per aconseguir sumar la tercera consecutiva i continuar el ritme ascendent a la segona volta, el CAI, per altra banda, per sortir del pou després de 4 derrotes consecutives. El CAI s'ha emportat el partit, gràcies a un Tomás Bellas que ha estat clau per la remuntada local, i que ha tocat i enfonsat els de Badalona, que no han trobat la manera de capgirar el marcador (94-83).

Tots dos equips han abusat el primer temps dels tirs exteriors, atacs ràpids i poques jugades treballades. La Penya però ha portat les regnes del primer quart, dominant, com és habitual des de la línia de triple i acabant el temps per davant, 15-22. El segon temps també ha estat marcat per la gran quantitat de tirs des de la línia de tres per part dels dos equips, amb més sort pels de Maldonado. Els verd-i-negres s'han escapat aconseguint la seva màxima diferència de partit, més 12 (24-36); Un espectacular Tomás Bellas, però, ha liderat la remuntada de l'equip local que s'ha marcat un parcial de 20-1 enfosant la Penya i arribant set punts per sobre a la mitja part (46-39). Bellas ha arribat al descans amb 17 punts, 4 assistències, 8 faltes rebudes i un espectacular 29 de valoració. El madrileny ha anotat 15 dels 17 punts al segon quart.

El partit ha tornat a començar a la segona part amb un Saragossa per davant i confiat. Els de la Penya han aconseguit anotar el primer tir de camp després de vuit minuts de joc sense fer-ho (entre el segon i tercer quart). El CAI s'ha arribat a posar 12 punts per sobre, 51-39, però la Penya no ha deixat perdre el partit i han remuntat fins al 58-52. L'alegria li ha durat poc als de Maldonado que han tornat a situar-se 12 punts per sota (64-52). L'últim quart ha estat molt fluctuant. Els de Maldonado, a base de triples, han tornat a posar-se quatre punts per sota 68-64, però la reacció ha durat poc. El CAI no ha trencat el partit i la Penya ha aguantat el pols fins al final (94-83).

Tomás Bellas, amb una gran actuació al segon quart, ha estat el millor del partit amb 22 punts, 6 assistències i un 33 de valoració. Sergi Vidal ha sumat 12 punts, 6 rebots i 6 assistències. Per contra, la nova incororació del FIATC Joventut, Milovan Rakovic, no ha aconseguit agafar encara el ritme i no ha anotat cap punt.