Tom Sykes
En la millor volta, Tom Sykes ha batut el rècord de Donnington (worldsbk.com)
Motor

Tom Sykes sortirà des de la "pole" a Donnington després d'haver pulveritzat el rècord del circuit

La sortida de la primera cursa de la cita anglesa de Superbikes tindrà Davies en el segon lloc de l'engraellat, Rea en el quart i Torres en els sisè (16.00, Esport3)

Actualitzat

Tom Sykes sortirà des del primer lloc de l'engraellat en la Cursa 1 (16.00, Esport3) de la cita del mundial de Superbikes a Donington Park, després de la 'superpole' que ha aconseguit, la quarta de la temporada, durant la sessió matinal de dissabte. A més, el pilot anglès ha pulveritzat el rècord del circuit en l'última volta, en què ha marcat un 1.26.712.

Chaz Davies ha estat el segon, a més de vuit dècimes, i Lorenzo Savadori, el tercer, amb un temps gairebé idèntic. L'actual líder del campionat, Joanthan Rea, sortirà des de la segona fila, que compartirà amb Davide Giugliano i Jordi Torres. Xavi Forès, classificat des de la SP1, ha estat desè.

La mala notícia del dia l'ha rebut Alex Lowes, que no podrà córrer al circuit de casa en haver estat declarat no apte físicament. Els metges han trobat que el pilot de Yamaha, tot i haver pres part en els primers entrenaments, encara no està recuperat de la lesió a la clavícula que es va fer a Sepang.

Anar al contingut