Tom Sykes aixecant la roda del davant de la seva moto (Twitter)
Tom Sykes aixecant la roda del davant de la seva moto (Twitter)
Superbikes

Tom Sykes manté la imbatibilitat dels últims quatre anys al circuit de Donnington Park

El pilot de Kawasaki ha tornat a guanyar al seu circuit talismà, un traçat on ningú ha pogut superar-lo en les últimes vuit curses que ha disputat

Actualitzat

Tom Sykes ha guanyat la cursa d'aquest diumenge del Mundial de Superbikes a Donnington Park. El pilot de Kawasaki també s'havia imposat a la cursa de dissabte, i ja fa 4 anys que no baixa del primer lloc del podi d'aquest circuit. L'anglès encadena quatre doblets seguits en aquest temps al traçat anglès.

Sykes, aprofitant que sortia des de la "pole", s'ha situat primer ja en els primers instants. El seu company d'equip i líder del mundial amb 56 punts de marge sobre Sykes, Jonathan Rea, anava a la seva roda. El vigent campió s'ha posat al capdavant de la cursa a cinc voltes del final, però un error en la frenada ha permès Sykes recuperar un lloc que ja no ha tornat a cedir.

Chaz Davies (Ducati) ha entrat tercer, la mateixa posició que ocupa en la classificació del campionat. Jordi Torres (Althea Racing) ha acabat onzè, després de superar un problema en el canvi de marxes. El valencià Xavi Forés (Barni Racing) ha estat catorzè.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut