Tom Dumoulin recupera el mallot rosa del Giro (EFE)
Tom Dumoulin recupera el mallot rosa del Giro (EFE)
Ciclisme

Tom Dumoulin recupera el liderat del Giro d'Itàlia en la quarta etapa

L'holandès ha quedat segon a la quarta etapa; el luxemburguès Bob Jungels i l'italià Diego Ulissi són a 20 segons

Aleix DomènechActualitzat

L'holandès Tom Dumoulin, de l'equip Giant, ha recuperat el mallot rosa després de quedar segon en la quarta etapa del Giro d'Itàlia, de 200 quilòmetres, entre Catanzaro i Praia a Mare. L'holandès havia perdut el liderat de la cursa el tercer dia de competició a mans de l'alemany Marcel Kittel (Etixx-Quick Step), guanyador dels esprints de la segona i la tercera etapes, disputades a Holanda.

La cursa s'ha reprès aquest dimarts després del dia de descans que ha servit per traslladar els participants des d'Holanda fins al sud d'Itàlia. L'etapa, se l'ha endut l'italià Diego Ulissi, de l'equip Lampre, que ha arribat sol a la meta. Deu quilòmetres abans del final, l'italià ha saltat d'un grup de sis escapats aprofitant un pendent del 18%. Ulissi, amb aquest resultat, es situa tercer de la classificació, a 20 segons del nou líder.

Dumoulin, que havia liderat la classificació la segona i la tercera etapes després de guanyar la primera contrarellotge, ha entrat segon, liderant el grup dels favorits, on també figuraven Vincenzo Nibali (Astana) i Alejandro Valverde (Movistar). Tots dos tenen un desavantatge de 26 segons i 31 segons, respectivament, respecte al líder. L'ara segon de la general, el luxemburguès Bob Jungels (Etixx-Quick Step), també ha arribat amb ells.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut