Tom Dumoulin al podi del Giro (EFE)
Tom Dumoulin al podi del Giro (EFE)
Ciclisme

Tom Dumoulin, líder del Giro, renuncia a aprofitar-se d'una caiguda de Nairo Quintana

El líder del Giro hauria pogut augmentar el seu avantatge respecte al segon de la general, i més tenint en compte que dimarts es disputa l'etapa reina de la cursa, quan Quintana ha caigut. Però no ha volgut fer-ho.

Actualitzat

El líder del Giro d'Itàlia, l'holandès Tom Dumoulin (Sunweb), ha donat mostres de la seva esportivitat en la quinzena de la ronda per etapes italiana. El segon de la general i gran rival, l'escalador colombià Nairo Quintana (Movistar) ha caigut en un descens.

Dumoulin no ha volgut aprofitar aquesta circumstància de la cursa per treure'n profit, i no ha ordenat accelerar al grup de favorits. "No vull guanyar temps amb els rivals quan cauen o punxen, o el que sigui. Aquell moment no era per anar fort. Era una baixada complicada", ha explicat l'holandès.

El colombià ha pogut tornar a entrar en el grup, i fins i tot ha retallat sis segons el seu desavantatge amb el líder gràcies als 6 segons de bonificació que ha obtingut en acabar segon l'etapa, per darrere del guanyador Bob Jungels (Quick Step).

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut