Motor

Toby Price i Sébastien Loeb guanyen la segona etapa del Dakar i es fan amb el liderat

El pilot australià de KTM, vigent campió de la prova, s'ha adjudica una segona etapa que comença a marcar diferències. En cotxes, Loeb supera Al-Attiyah amb Sainz, tercer, i Roma, cinquè

Actualitzat

Toby Price, vigent campió del Dakar, no ha trigat gaire a deixar-se veure en la present edició. El pilot australià de KTM s'ha adjudicat amb gran autoritat la segona etapa de la prova, entre Resistencia i San Miguel de Tucumán, de 803 quilòmetres (275 cronometrats).  

Price li ha tret gairebé 4 minuts al segon classificat, el portuguès Paulo Gonçalves (Honda). Joan Pedrero (Sherco), que es va imposar en l'etapa inicial, ha firmat el onzè millor temps, a més de 8 minuts del guanyador. Millor els han anat les coses a Joan Barreda (Honda), vuitè a 6.25 de Price, i a Gerard Farrés (KTM), novè a 7.26. Iván Cervantes (17è, a 10.38), Armand Monleón (18è,  a 10.58) i Laia Sanz (24a, a 16.29) també han entrat entre els 25 primers i ocupen posicions similars en la general. 

Loeb, nou líder en cotxes

En cotxes, qui ha donat el cop ha estat Sébastien Loeb, nou vegades campió del món de ral·lis. El pilot de Peugeot ha guanyat l'etapa amb 1 minut i 23 segons de renda sobre Nassr Al-Attiyah (Toyota), el vencedor de l'etapa inicial, i ha acabat pispant-li el liderat a la classificació general per 28 segons. Carlos Sainz (Peugeot), que ha entrat tercer a 2.18, és també el tercer a la classificació a 1.56. Mentre, Nani Roma (Toyota) és cinqué a menys de 3 minuts de l'alsacià després d'entrar en aquesta mateixa posició a l'etapa d'aquest dimarts, darrere Giniel de Villiers. Xevi Pons, que en la primera etapa va fer segon, ha perdut molt de temps quan s'ha vist obligat a esperar l'assistència per canviar una roda. 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut