Futbol

Tito Vilanova: "Som el Barça i no hem de donar res per perdut"

En les hores prèvies al duel contra el Bayern, Tito Vilanova va tornar a comparèixer en roda de premsa. Segons el de Bellcaire, els jugadors són conscients de la dificultat del partit, però va insistir que "som el Barça i no hem de donar res per perdut". Pel tècnic blaugrana, la clau per enfocar la tornada de les semifinals de la Champions és que "hem de ser nosaltres mateixos i jugar bé a futbol".

Actualitzat
En les hores prèvies al duel contra el Bayern, Tito Vilanova va tornar a comparèixer en roda de premsa. Segons ell, els jugadors són conscients de la dificultat del partit, però va insistir que "som el Barça i no hem de donar res per perdut". Pel tècnic blaugrana, la clau per enfocar la tornada de les semifinals de la Champions és que "hem de ser nosaltres mateixos i jugar bé a futbol".

"Com més bé estigui Messi, més bé estarà l'equip. Però també l'hem d'ajudar i no li podem donar tota la responsabilitat", va explicar Tito Vilanova sobre l'argentí. Això sí, no va voler donar pistes de com sortirà l'equip. "Mai he dit com jugaríem en roda de premsa i menys sense haver-ho dit abans als jugadors", va respondre el tècnic, quan se li va preguntar sobre si jugaran amb defensa de tres.

"Si volem aixecar l'eliminatòria necessitem el públic i nosaltres hi posarem de la nostra part", va manifestar l'entrenador del Barça en una crida a l'afició. "El Bayern només va fer un gol, a la primera part, no ens hem d'obsessionar a marcar des del principi", va observar Tito Vilanova, que va concloure dient que "hem de lluitar fins al final, i si no passem, hem d'acabar amb el cap ben alt".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut