Barça

Tito Vilanova reconeix que està cansat de la polèmica "del dit a l'ull" i que l'equip necessita un central

Tito Vilanova ha fet avui la primera roda de premsa del curs. El tècnic ha reconegut que necessiten un central, i també ha deixat clar que la davantera està més que coberta. Vilanova també ha dit que la polèmica "del dit a l'ull" i la mesura de gràcia "ja cansa" i ha acceptat la situació. Veu molt bé Messi i està satisfet amb l'estat de Villa.

Actualitzat
Tito Vilanova ha fet avui la primera roda de premsa del curs, i ho ha fet juntament amb el director tècnic Andoni Zubizarreta. El tècnic ha reconegut que l'equip necessita un central, i també ha deixat clar que la davantera està més que coberta.

Vilanova també ha dit que la polèmica "del dit a l'ull" i la mesura de gràcia "ja cansa" i ha acceptat la situació. El tècnic ha explicat que les imatges són el pitjor dels càstigs i no ha volgut parlar més del tema. "La mesura de gràcia, l'accepto com a esportista, el pitjor càstig són les imatges, que es veuran durant molt de temps arreu del món", ha explicat.

Pel que fa a fitxatges, ni Tito ni Zubizarreta han volgut parlar de noms, però sí que han reconegut que intentaran tenir el millor equip per al 31 d'agost, i això implica la incorporació d'un central, però no de cap davanter, ja que aquesta posició està coberta. Ha dit que compta amb tots els jugadors que s'estan entrenant, inclòs Afellay, "un jugador important". Tito assegura que ha vist molt bé Messi, "molt preparat per aguantar una temporada tan exigent", i s'ha endut una sorpresa molt agradable amb l'estat de forma de David Villa.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut