Barça

Tito Vilanova es mostra tranquil l'endemà de saber la sanció per l'episodi de la Supercopa

Tot i no estar d'acord amb la sanció, el Barça ha decidit no presentar recurs davant del comitè d'apel·lació. De fet, el club ni tan sols va voler presentar al·legacions a l'expedient obert per l'organisme disciplinari. Tant Tito Vilanova com Pep Guardiola van desestimar, des d'un primer moment, aquesta possibilitat. De fet, el mateix jutge únic del Comitè queda retratat si es compara la seva sentència amb altres sancions. Aquest dijous, a l'entrenament, Tito Vilanova es mostrava tranquil l'endemà de saber la sanció.

Actualitzat
A Pinto li van caure tres partits per una picabaralla en l'últim Madrid-Barça de Champions. A Mourinho, per haver ficat el dit a l'ull a Vilanova, dos partits a la Supercopa espanyola. La duresa del barem europeu no té res a veure amb la del Comitè de Competició Espanyol. El portuguès ho sap perfectament, la UEFA el va sancionar amb dos partits per uns incidents al túnel de vestidors en el Barça-Chelsea del 2005. El mateix organisme continental va castigar Mou amb cinc partits per les polèmiques declaracions que va fer després del triomf blaugrana per 0 a 2 a la semifinal europea d'aquest any al Bernabéu.

Si Mourinho jugués a rugbi, potser hauria de complir 15 setmanes de suspensió, les mateixes que l'italià Ghiraldini per ficar el dit a l'ull a l'irlandès Healy en un partit del Mundial. L'àrbitre no se'n va adonar, però la Federació sí, i només dos dies després li imposaven el càstig.

Al futbol espanyol, pel que es veu, mereix la mateixa sanció ficar el dit a l'ull a traïció que enviar un àrbitre a pastar fang; sí, sí, a Mourinho el van allunyar de la banqueta els mateixos partits, dos, per la seva expulsió contra el Múrcia en partit de Copa. També va rebre dos partits de sanció el segon entrenador del Barça, Tito Vilanova, quan va ser expulsat a Màlaga, per llançar una pilotada al camp després d'enfilar el camí dels vestidors.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut