MotoGP

Tito Rabat i Àlex Márquez lideren una escuderia de campions que aspira a revalidar el títol

Avui, dijous, s'ha presentat l'escuderia holandesa Marc VDS, que comptarà amb el vigent campió del món de la categoria de Moto2, Tito Rabat, i el campió de la categoria de Moto3, Àlex Márquez

Actualitzat

L'escuderia holandesa Marc VDS i el seu principal sponsor Estrella Galicia han presentat, aquest dijous, l'equip per l'actual temporada amb el que els seus pilots intentaran aconseguir el títol del campionat. El favorit per a tothom és el vigent campió de la categoria de Moto2, Tito Rabat, qui ha restat importància a portar el número 1 al carenat, ja que "tenia més pressió l'any passat".

Tot i que no s'ha donat l'ocasió per pujar a la màxima categoria, "el meu somni segueix sent córrer a MotoGP, però el meu objectiu és més proper". Per la seva banda, el jove pilot de Cervera, Àlex Márquez ha afirmat que "tenir al costat al campió em treu pressió, els focus es centraran amb ell, i jo podré fer la meva feina", que aquest primer any serà "aprendre".

Els dos han destacat les dificultats que s'han trobat durant la pretemporada. "La moto ha donat algun problema perquè funcionés bé, però he après i en general ha anat millor de l'esperat", ha explicat Tito Rabat. Màrquez, que s'estrena a la categoria de Moto2, ha destacat les primeres impressions obtingudes que, en general "han estat bones".

Emilio Alzamora, cap principal de l'escuderia, ha qualificat de "molt apassionant aquest projecte que ja té bastanta història". i afegit que aquesta temporada s'han unit dues estructures amb "molta experiència" i amb la que "les joves promeses poden anar-se formant com pilots".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut