Tito Rabat, en una imatge de la primera jornada de tests (EFE)
Motor

Tito Rabat ha de tornar a Barcelona després de patir un accident a Sepang

El pilot barceloní s'ha fracturat una mà en una aparatosa caiguda en la segona jornada de tests de pretemporada

Actualitzat

Tito Rabat viatjarà a Barcelona i es perdrà l'últim dia de tests al circuit de Sepang després de la forta caiguda que ha patit aquest dimarts. El pilot d'Estrella Galícia VDS pateix una fractura a la mà dreta, a més de tenir molt adolorits el genoll esquerre i dos dits del peu esquerre, segons ha comunicat el seu equip.

La intenció del pilot és iniciar la rehabilitació per estar a punt per la segona tanda de tests, que se celebraran al circuit australià de Philip Island, a partir del 15 de febrer.    

El pilot català ha hagut de ser evacuat amb ambulància i traslladat a l'hospital de Putrajaya, el més pròxim al circuit en sortir de la pista quan s'encarava la última hora d'entrenament. La pluja, un cop més, ha estat protagonuista al circuit malai. 

Iannone, el més ràpid

Pel que fa als temps, el més ràpid en absència de Casey Stoner ha estat aquesta vegada Andrea Iannone, que s'estrena amb Suzuki. Maverick Viñales, però, ha tornat a estar entre els destacats i ha col·locat la seva Yamaha en el segon lloc, a quatre dècimes del seu substitut. Valentino Rossi, el seu company a Yamaha, ha fet el quart millor temps mentre Jorge Lorenzo, vuitè, i Marc Márquez, desè, han rodat a més d'un segon de Iannone.   

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut