Ciclisme

Tiralongo s'imposa en la 19a etapa del Giro davant d'un pletòric Contador

Alberto Contador ha aprofitat la disputa d'una, "a priori", poc transcendent 19a etapa del Giro per demostrar a tothom la seva fortalesa. El pilot espanyol ha atacat els seus màxims rivals en el lleu final en alt a Macugnaga i ha deixat enrere homes com Scarponi, Nibali o el "Purito" Rodríguez. El seu atac en el darrer quilòmetre ha estat d'una contundència total i ha estat a punt d'esguerrar les esperances de Paolo Tiralongo quan aquest, escapat, intentava aconseguir el triomf. Contador, però, no ha volgut entrar en la lluita i ha cedit la victòria a qui va ser company seu a l'Astana la darrera temporada.

Actualitzat
Tiralongo, que no guanyava una etapa important des del 1999, marxava en solitari cap a la victòria fins que Alberto Contador ha llançat el seu atac a un quilòmetre i mig per al final d'etapa. El madrileny ha superat "Purito" -el català era segon i intentava donar la sorpresa- i ràpidament s'ha situat a roda de Tiralongo. Tots dos ciclistes han parlat i el de Pinto ha decidit no disputar-li el final d'etapa a qui va ser el seu company i aquest ha creuat la línia de meta amb tota comoditat.

El madrileny ha esgarrapat uns segons i afronta amb molta més tranquil·litat la penúltima etapa de dissabte, de 242 quilòmetres i amb final a l'estació de Sestriere.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut