Automobilisme

Timo Glock s'imposa en l'última cursa de la temporada del DTM 2013 a Hockenheim

El circuit de Hockenheim ha tancat aquest diumenge el Campionat Alemany de Turismes 2013. I ho ha fet amb una cursa marcada per la pluja i que ha acabat amb victòria de Timo Glock, la primera que aconsegueix en aquesta especialitat. Miquel Molina, amb un Audi, ha estat cinquè, el seu millor resultat aquest any. Dani Juncadella, de Mercedes, ha acabat desè i, per tant, també ha puntuat.

El circuit de Hockenheim ha tancat aquest diumenge el DTM 2013, el Campionat Alemany de Turismes. I ho ha fet amb una cursa marcada per la pluja i que ha acabat amb victòria de Timo Glock, la primera que aconsegueix en aquesta especialitat.

El canadenc de BMW Bruno Spengler tenia la "pole position", però el primer lloc li ha durat ben poca estona, fins que ha decidit fer el primer canvi de pneumàtics. Ha estat una cursa molt estratègica i en la qual ha destacat l'actuació dels dos pilots catalans. Miquel Molina, amb un Audi, ha estat cinquè, el seu millor resultat aquest any. Dani Juncadella, de Mercedes, ha acabat desè i, per tant, també ha puntuat.

Molt bé també Roberto Merhi, que ha aconseguit el primer podi des que va debutar l'any passat en el DTM. El campionat ja s'havia decidit en la prova anterior en favor de Mike Rockenfeller, que ha estat setzè.