Tim Wellens assenyala el cel per dedicar el seu triomf a Michael Goolaerts (EFE)
Ciclisme

Tim Wellens s'imposa a la Fletxa Brabanzona i dedica el seu triomf a Michael Goolaerts

El ciclista belga ha creuat la meta gairebé sense celebrar la victòria, tan sols amb el braç dret assenyalant al cel, com a senyal de dol pel seu compatriota Michael Goolaerts, que va morir diumenge passat hores després de tenir una aturada cardíaca mentre disputava la clàssica París-Roubaix

Actualitzat

El belga Tim Wellens, de l'equip Lotto Soudal, s'ha imposat aquest dimecres en solitari a la 58a edició de la clàssica ciclista Fletxa Brabanzona, disputada sobre 201,9 quilòmetres de recorregut entre les localitats belgues de Lovaina i Overijse, i ha dedicat el triomf al seu compatriota Michael Goolaerts, que va morir diumenge passat.

Wellens, de 26 anys, ha guanyat al davant de l'italià Sonny Colbrelli (Bahrain Merida), que defensava el triomf aconseguit el 2017 i que en l'esprint pel segon lloc ha superat al també belga i company d'equip de Wellens Tiesj Benoot.
 
Wellens ha creuat la meta gairebé sense celebrar la victòria, tan sols amb el braç dret assenyalant al cel, com a senyal de dol pel seu compatriota Michael Goolaerts, que va morir diumenge passat hores després de tenir una aturada cardíaca mentre disputava la clàssica París-Roubaix.
 
"Va pel Michael. No he volgut celebrar-ho perquè tots el tenim present. Encara que no el coneixia personalment, ha estat una cosa molt trista", ha explicat Wellens poc després de creuar victoriós la línia d'arribada.
 
Es tracta de la vintena victòria professional de Wellens i la quarta de la present temporada, després de les aconseguides a la Volta a Andalusia (general i quarta etapa) i el Trofeu Serra de Tramuntana de la Challenge-Volta a Mallorca.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut