Golf

Tiger Woods rep l'alta mèdica i pot entrenar-se amb normalitat sis mesos després de ser operat de l'esquena

La seva bona evolució física, confirmada per l'equip mèdic que el va operar el 19 d'abril, fa que el "Tigre" no tingui cap restricció per entrenar-se a ple ritme

Actualitzat

Tiger Woods ha rebut l'autorització mèdica per entrenar-se amb normalitat sis mesos després que de ser operat de l'esquena, una lesió crònica que va estar a punt de fer-lo abandonar la seva carrera professional. La seva bona evolució física, confirmada per l'equip mèdic que el va operar el passat 19 d'abril, fa que el "Tigre" no tingui cap restricció per entrenar-se a ple ritme i sense por a que la seva esquena li torni a jugar una mala passada.

Per animar els seus seguidors, Woods va penjar un primer vídeo el passat 7 d'octubre a les xarxes socials, on se'l veia colpejar una bola a curta distància, encara que després apareix en un altre vídeo on realitza un "swing" complet per mostrar que es troba totalment recuperat i sense dolor, en l'acció més agressiva d'un golfista.

La Ryder Cup del 2018 es presenta a París

La Ryder Cup de golf es jugarà per primer cop a França el 2018. A un any vista, els capitans europeu i nord-americà, Thomas Bjorn i Jim Furyk, han fet els cops de sortida simbòlics des del primer pis de la Torre Eiffel. Els dos capitans han recordat així el cop que va picar, fa 41 anys, el mític Arnold Palmer, des d'aquest mateix lloc.  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut