Golf

Tiger Woods es posa en mans d'especialistes per controlar la medicació pels dolors d'esquena i un trastorn de la son

El golfista nord-americà ha anunciat que començarà un tractament després de ser detingut el passat 29 de maig a Florida per quedar-se adormit al volant del seu cotxe

Tiger Woods va ser detingut per la policia el passat 29 de maig (Reuters)

El golfista nord-americà Tiger Woods, detingut fa tres setmanes per conduir sobre els efectes de medicaments, ha admès que s'ha posat en mans d'especialistes. El mateix Woods ha comunicat la notícia a través d'un missatge al seu perfil de Twitter. "Actualment estic rebent ajuda professional per administrar els meus medicaments i la manera com tractar el mal d'esquena i un trastorn de la son", ha escrit el golfista, que ha volgut agrair les mostres de suport dels seus seguidors.

A Tiger Woods, guanyador de 14 Grand Slams, el van detenir el 29 de maig a Florida després que la policia el va trobar adormit al volant del seu cotxe en una carretera. El golfista va declarar aleshores que no estava begut i va dir que tot era conseqüència d'una barreja de medicaments per tractar-se el mal d'esquena i l'insomni. El 9 d'agost haurà de comparèixer davant d'un jutge i, de moment, està sota tractament en un hospital.

NOTÍCIES RELACIONADES