Golf

Tiger Woods anuncia que abandona temporalment el golf després d'admetre la seva infidelitat

El golfista numero 1 del món, Tiger Woods, ha anunciat que abandona temporalment la pràctica professional d'aquest esport. En un comunicat, Woods explica que lamenta el dolor que ha causat a la seva família i a la gent que l'admira amb la seva infidelitat. El nord-americà diu que deixa el golf indefinidament per dedicar-se a la seva dona i el seu fill, i per trobar l'estabilitat en la seva vida personal. L'Associació de Golfistes Professionals ha anunciat que dóna suport total a la decisió de Woods.

Actualitzat
Tot va arrencar amb un estrany accident de cotxe al costat de casa. Tiger Woods va atribuir-lo a una distracció, però ràpidament la versió va quedar desacreditada. Segons sembla, fugia com a conseqüència de la reacció que havia tingut la seva esposa en saber la infidelitat del golfista. I en poques hores van començar a aparèixer suposades amants revelant nombroses intimitats del número 1 mundial. Aquesta matinada, aclaparat pels esdeveniments, Tiger Woods ha admès en un comunicat, per primera vegada, la seva infidelitat i ha anunciat que es pren un descans indefinit com a golfista professional.

El comunicat destaca que el més important per Woods en aquests moments és dedicar-se a salvar la seva relació familiar i demana respecte per la seva vida privada. Un dels primers a mostrar la seva decepció ha estat el golfista Jesper Parnevik, que va presentar a Tiger la que seria la seva esposa. "Li vaig dir que era molt bon noi, és tot el que pots esperar, una persona honesta, sincera, tot el que pretens que tingui un home, però estava equivocat. I estic segur que ara ella se sent molt sola i molt petita en aquests moments", ha assegurat el suec.

Als Estats Units, és un autèntic ídol caigut que veu com les seves amants, algunes, actrius porno, s'estan embutxacant milers de dòlars relatant tota mena de detalls escabrosos. De moment, els advocats de Woods han aconseguit que un jutge prohibeixi als mitjans britànics publicar unes fotos i uns vídeos en què apareix despullat i fent sexe.

Sembla que ha estat la mateixa esposa de Tiger Woods, l'exmodel sueca Eli Nordegren, la que ha exigit que abandoni el circuit professional per poder-se plantejar amb tranquil·litat el futur familiar.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut