Golf

Tiger Woods anuncia el seu retorn a la competició després de vuit mesos d'absència

Tiger Woods ha anunciat el seu retorn a la competició després de vuit mesos allunyat dels camps de joc per una lesió. El número u del golf mundial tornarà la setmana que ve al Golf Accenture Match Play Championship que es disputarà a Tucson, Arizona. El torneig, que començarà el pròxim 25 de febrer, posarà fi a 254 dies d'absència de Woods des que es va proclamar campió de l'Open dels Estats Units i decidís passar pel quiròfan per reconstruir el lligament creuat anterior del genoll esquerre.

Actualitzat
"Hem rebut la confirmació que Tiger Woods participarà en el torneig. Estem encantats amb el seu retorn", ha confirmat Tim Finchem, comissionat del PGA Tour.

Durant la seva absència dels terrenys de joc, el millor golfista del món ha estat pare per segona vegada. El passat 8 de febrer va néixer el seu segon fill, Charlie Axel, una paternitat que ha variat els seus plans en la seva data definitiva de reaparició. "Estic llest per jugar de nou", ha confirmat Woods.

La notícia del seu retorn ha estat la millor en molt de temps per al circuit nord-americà de golf, que havia perdut molt d'interès per als aficionats per l'absència del número u mundial, i que ha havia provocat un descens en les audiències televisives.
Anar al contingut