Thomas Vermaelen, durant un entrenament (FCB-Miguel Ruiz)
Thomas Vermaelen va començar a entrenar-se amb regularitat el pasat mes de maig
Barça

Thomas Vermaelen, un dels quatre jugadors descartats per Luis Enrique per jugar al camp del Còrdova

Thomas Vermaelen ha estat un dels quatre descartats per jugar amb el Barça al camp del Còrdova. El central, després d'arribar lesionat del Mundial, va rebre aquest diumenge l'alta mèdica

Actualitzat

Thomas Vermaelen es va lesionar durant el Mundial del Brasil de l'estiu passat. No va ser fins aquest diumenge que va rebre l'alta mèdica. El seu entrenador, Luis Enrique, no el va convocar per jugar al Camp Nou contra el Getafe, i tampoc se l'emportarà per jugar al camp del cuer de la Primera Divisió, el Còrdova. Els altres 3 descartats per a aquesta expedició són Martín Montoya, Douglas Pereira i el porter Jordi Masip.

Els 18 jugadors seleccionats per l'entrenador del Barça (Ter Stegen, Bravo, Piqué, Rakitic, Sergio Busquets, Xavi, Pedro, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar, Rafinha, Mascherano, Bartra, Alba, Adriano, Alves i Mathieu) viatjaran aquest mateix divendres. En l'últim entrenament abans del desplaçament, Dani Alves i Jordi Alba s'han reincorporat al grup, després de fer treball específic en la sessió de dimecres.

 

Anar al contingut