Thomas Vermaelen, durant un entrenament (FCB-Miguel Ruiz)
Thomas Vermaelen va començar a entrenar-se amb regularitat el pasat mes de maig
Barça

Thomas Vermaelen, titular en el seu debut amb el FC Barcelona

El central belga Thomas Vermaelen no tancarà inèdit la Lliga 2014-15. Va arribar lesionat del Mundial del Brasil del 2014, però ja recuperat serà titular en l'última jornada. Debuta tard, però ho fa per la porta gran

Actualitzat

Thomas Vermaelen serà titular en el seu primer partit oficial amb el F. C. Barcelona. El central belga, lesionat durant el Mundial del Brasil de l'estiu passat, debutarà com a blaugrana en l'últim partit d'aquesta Lliga contra el Deportivo. Vermaelen compartirà l'eix de la defensa amb Marc Bartra, i estarà escortat en els laterals per Adriano i Mathieu.

Aquesta no serà l'única variació d'importància en l'onze inicial d'un equip que es va proclamar matemàticament campió de Lliga la jornada passada. En la porteria, César Bravo cedeix el seu lloc al jove Jordi Masip. Xavi, tal com va prometre el tècnic Luis Enrique, serà titular en el seu últim partit de Lliga amb el Barça. En el mig del camp estarà acompanyat per Rafinha i Sergi Roberto.

Tot i que la competició ja està sentenciada i els locals no s'hi juguen res, Messi i Neymar no s'han volgut perdre l'últim compromís contra el Deportivo. El lloc de Luis Suárez, reservat per precaució a causa d'una sobrecàrrega als isquiotibials de la cama esquerra, l'ocuparà Pedro.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut