Thomas Vermaelen va arribar procedent de l'Arsenal per 10 milions d'euros (Reuters)
Futbol

Thomas Vermaelen rep teràpia psicològica del Barça per evitar que pateixi futures lesions musculars

El central belga continua recuperant-se físicament de la seva lesió muscular i rep també atenció psicològica per evitar futures lesions

Actualitzat

Segons el diari Sport Thomas Vermaelen estaria reben teràpia psicològica del Barça. El jugador continua amb el lent procés de recuperació després de ser intervingut de la lesió al múscul semitendinós de la cama dreta. És indubtable que Vermaelen ha patit un càstig continu que li ha impedit rendir amb certa regularitat. Ara es tracta d'evitar que les reiterades lesions causen efecte en el talent d'un defensa que amb prou feines ha tingut temps d'exhibir vestit de blaugrana.

La recuperació de la lesió als isquitiobials és només qüestió de temps i, de moment, està absolutament controlada. Però analitzant el dens currículum de contratemps físics que ha tingut l'internacional belga en les últimes temporades, el cos tècnic del Barça i els serveis mèdics han avaluat la necessitat de complementar el treball físic amb suport psicològic. Joaquin Valdés, el psicòleg de l'equip tècnic de Luis Enrique, treballa amb l'internacional belga amb l'objectiu d'evitar possibles noves lesions.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut