Thomas Vermaelen, durant l'entrenament d'aquest divendres (@FCBarcelona)
Barça

Thomas Vermaelen, de quart central a alternativa seriosa en els pròxims partits del Barça

La baixa de Mascherano coincideix amb el fet que Piqué i Umtiti estan apercebuts de sanció. Això podria precipitar el debut de l'internacional belga en la Lliga aquesta temporada

Jordi GrauActualitzat

La tornada a la competició arriba per a Ernesto Valverde amb un contratemps addicional: la baixa de Javier Mascherano, que estarà un mes sancionat. Això podria trastocar els plans immediats del tècnic blaugrana.

La lesió de l'argentí, que aquesta temporada ocupa el rol de tercer central de la plantilla, coincideix amb el fet que els dos titulars, Gerard Piqué i Samuel Umtiti, estan apercebuts de sanció. Tenint en compte que el següent partit de Lliga serà un duel al camp del València, actual segon classificat, pot ser que el tècnic basc opti per donar a Butarque l'alternativa a Thomas Vermaelen, fins ara inèdit a la Lliga. 

El belga, fitxat l'estiu del 2014, no ha pogut demostrar fins ara la seva vàlua al Barça per les constants lesions que ha patit. En les seves dues primeres temporades va jugar 11 partits de Lliga i 21 en total. La temporada passada, cedit a la Roma, 9 partits a la Serie A. Aquesta temporada, una sola aparició al camp del Múrcia, amb la Copa. Ni un minut a la Lliga ... ni un minut a la Champions. En canvi, ve de jugar 2 partits amb la selecció belga i coincidint amb el "Tourmalet" que el Barça té d'aquí a final d'any. Tot fa pensar que Valverde l'haurà d'utilitzar sí o sí.

Anar al contingut