Eurolliga

Thomas Heurtel: "Estem treballant molt bé i estem millorant cada dia"

Svetislav Pesic i Thomas Heurtel han parlat aquest dijous en la prèvia del partit d'Eurolliga contra el Zalgiris, on el Barça buscarà la cinquena victòria consecutiva a la competició

Actualitzat

El Barça Lassa buscarà a Kaunas la cinquena victòria consecutiva a l'Eurolliga. L'equip de Svetislav Pesic jugarà aquest divendres a la pista del Zalgiris Kaunas, que encara no ha aconseguit cap victòria com a local a la competició.

Després de sumar set victòries en els últims vuit partits i quatre triomfs consecutius a l'Eurolliga, els blaugranes es troben en el millor moment de forma dels últims anys. Malgrat la bona dinàmica de l'equip, però, Svetislav Pesic ha alertat del perill del Zalgiris: "És un equip molt complet, molt ambiciós i molt agressiu."

El base francès Thomas Heurtel també ha parlat abans del duel i ha destacat el bon moment de l'equip: "Estem treballant molt bé i estem millorant cada dia". A més, Heurtel ha remarcat la importància que tindrà una bona defensa per aconseguir la tercera victòria fora de casa a la competició.

ARXIVAT A:
Eurolliga
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut