Futbol

Thievy es converteix en un mal de cap crònic per a Aguirre

L'Espanyol s'ha entrenat aquest divendres amb la presència de Thievy. Aguirre ha permès que el francès s'exerciti amb el grup malgrat que dijous va tornar a fer tard a la sessió. El tècnic mexicà sembla decidit a mantenir el jugador en l'equip i ha tingut una llarga xerrada. El que ja no és segur és que Thievy vulgui continuar.

Actualitzat

L'Espanyol s'ha entrenat aquest divendres al matí amb la presència de Thievy. Javier Aguirre ha permès que el francès s'exerciti amb el grup malgrat que dijous va tornar a fer tard a la sessió i no és probable que li imposi cap càstig disciplinari en aquesta jornada de Lliga. El davanter pot ser necessari en la convocatòria contra l'Almeria (diumenge, 19.00) ja que Jhon Córdoba es recupera d'una lesió i encara és dubte.

El tècnic mexicà sembla decidit a recuperar el jugador per a l'equip, malgrat que tot apunta que té el cap més fora que dins del club. En aquest últim entrenament s'ha produït un a part en el qual tots dos han mantingut una llarga xerrada.

Thievy ha continuat sent el protagonista en la roda de premsa posterior, en la qual ha comparegut Diego Colotto. El veterà defensa argentí s'ha mostrat comprensiu en el pla personal amb el seu company, però no ha evitat donar-li un cop d'atenció, considerant que cau en massa pecats de joventut pel fet de no jugar gaire.

En el vessant positiu de l'actualitat perica, Sergio García s'ha entrenat amb normalitat i ja sembla preparat per tornar a un bon nivell.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut